GÜL REÇELİ
Reçel Türk kahvaltı ve ramazan sofralarımızın vazgeçilmezi tatlı bir besindir. Balkan helvada geleneksel yöntemlerle özel olarak üretilen nostaljik bir üründür. Isparta’da özenle yetiştirilen reçillik gece toplanan gül yaprakları ve gül mayası ile üretilir.
SAKLAMA KOŞULLARI:
Ağzı kapalı biçimde,(nemden,havadan ve ışıktan koruyarak)saklayınız. Güneş ışığı göstermeden oda sıcaklığında muhafaza edilebilir(20-24 derece). ).Sıcak ortamlarda buzdolabında saklanması daha sağlıklıdır. Tüketeceğiniz kadarını ayrı olarak dışarda 10 dakika beklettikten sonra tüketmeniz tavsiye edilir. Alerjen uyarısı gül yaprağı ve gül mayası içerir.
Tüm ürünlerde hızlı kargo
1923'ten bu yana ilk günkü heyecanla
Tüm ürünlerde özenli paketleme
SSL sertifikası ile güvenli alışveriş