ANTEPFISTIKLI MET HELVASI
Eskişehir’in meşhur lezzeti met helvasının ilk ve en büyük üretici olan Balkan Helva, aileden gelen özel üretim teknikleri kullanmaktadır. En kaliteli buğday tanelerinden üretilen un, Ayçiçek yağı ve Eskişehir şekerinin birleşiminden oluşan met helvasının tatmadan Eskişehir’den ayrılmamalısınız. Hala geleneksel olarak elle işlenen met helvasının kalitesi malzemesi ve işçiliğinden gelmektedir. Balkan helvanın liflendirilmeiş met helvasında her bir lif saç teli inceliğinde elle çekilerek üretilmekte ve sizler için özenle paketlenerek satışa hazır hale gelmektedir. Zamanla gelen talepler ve turizmin gelişmesi ile geleneksel helvamıza modern yeni tatlar katarak ürün gamımızı genişletiyoruz. Tatlının vazgeçilmezi olan antepfıstığı Eskişehir’in meşhur met helvası ile birleştirdik ve tadına doyum olmaz bir lezzeti daha siz değerli tüketicilerimize sunduk. Denemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Eskişehir’in en meşhur ve en eski helva üreticisi olan Balkan helva için 100 yıldır ürettiğimiz bu lezzetleri yeni yorumlar ile sizlerle buluşturmak apayrı bir heyecan kaynağı oluyor.
SAKLAMA KOŞULLARI:
Ağzı kapalı biçimde,(nemden,havadan ve ışıktan koruyarak)saklayınız. Güneş ışığı göstermeden oda sıcaklığında muhafaza edilebilir (20-24 derece). Ağzı açık bırakılan ve hava ile temas eden ürünlerde kabuklanma gözlenir. Sadece tüketeceğiniz kadarını kaptan çıkarınız. Ürünü nemden koruyunuz. Alerjen uyarısı buğday unundan üretildiği için glüten ve antepfıstığı içerir.
Tüm ürünlerde hızlı kargo
1923'ten bu yana ilk günkü heyecanla
Tüm ürünlerde özenli paketleme
SSL sertifikası ile güvenli alışveriş